Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC (0-0) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 15 december 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Wacker Innsbruck het zaterdag 15 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC (0-0)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Wacker Innsbruck en Wolfsberger AC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Wolfsberger AC kreeg in de 73e minuut een strafschop toegekend, die door M. Ritzmaier werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Wacker Innsbruck en Wolfsberger AC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Christopher Jäger niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
90
99
Gevaarlijke aanvallen
72
85
Passes
422
481
Overtredingen
9
13
Buitenspel
5
5
Corners
2
7
Wissels
1
2
LIVE Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor B. Gschweidl Wolfsberger AC
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel J. Steiger voor B. Gschweidl Wolfsberger AC
73' Penalty gemist Wolfsberger AC Penalty gemist M. Ritzmaier Wolfsberger AC
80' Wissel Wacker Innsbruck Wissel P. Eler voor D. Baumgartner Wacker Innsbruck
92' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor D. Orgill Wolfsberger AC
Opstellingen Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC
De opstellingen van Wacker Innsbruck en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wacker Innsbruck gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Karl Daxbacher
Basiselftal Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
1 Christopher Knett K
20 Dominik Baumgartner V
13 Matthias Maak V
50 Manuel Maranda V
14 Lukas Hupfauf V
6 Brian Henning M
11 Martin Harrer M
80 Murat Şatin M
30 Cheikhou Dieng M
21 Daniele Gabriele M
9 Zlatko Dedič A
Wissels Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
25 Lukas Wedl K
5 Stefan Peric V
17 Michael Schimpelsberger V
23 Florian Rieder M
29 İlkay Durmuş M
16 Christoph Freitag M
7 Patrik Eler A
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
1 Christian Dobnik K
21 Bojan Avramovic V
23 Lukas Schöfl M
17 Joshua Steiger M
29 Gerald Nutz M
20 Bajram Syla M
11 Saša Jovanović M
Voorbeschouwing Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC

Wacker Innsbruck en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 18e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wacker Innsbruck en Wolfsberger AC elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Wacker Innsbruck 0
Winst Wolfsberger AC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wacker Innsbruck op een 10e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Opstelling Wacker Innsbruck Opstelling Wolfsberger AC Live Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Live Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC kijken Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC kijken Live Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC stream Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Uitslag Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Statistieken Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2018/2019 Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC wedden Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC gokken Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Unibet