Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (0-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 31 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen LASK Linz.

Via de Wolfsberger AC - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 0-3 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Klauss, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ullmann op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee João Victor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat LASK Linz gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Walter Altmann, waardoor LASK Linz dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsberger AC - LASK Linz 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Klauss met assist van P. Michorl LASK Linz 0-1
19' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
26' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor G. Trauner LASK Linz
30' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ullmann met assist van João Victor LASK Linz 0-2
36' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor K. Friesenbichler Wolfsberger AC
40' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor C. Ramsebner LASK Linz
45' Doelpunt LASK Linz Doelpunt João Victor LASK Linz 0-3
52' Wissel LASK Linz Wissel E. Pogatetz voor P. Wiesinger LASK Linz
57' Wissel Wolfsberger AC Wissel R. Schmid voor M. Novak Wolfsberger AC
66' Wissel Wolfsberger AC Wissel J. Steiger voor K. Friesenbichler Wolfsberger AC
70' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor João Victor LASK Linz
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Kigbu voor M. Gollner Wolfsberger AC
85' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor A. Kigbu Wolfsberger AC
88' Wissel LASK Linz Wissel Y. Otubanjo voor T. Goiginger LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - LASK Linz
Opstellingen Wolfsberger AC - LASK Linz
De opstellingen van Wolfsberger AC en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.