Nabeschouwing Austria Wien - Rheindorf Altach (1-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Woensdag 8 juli 2020 - 20:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Austria Wien het woensdag 8 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Rheindorf Altach (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door P. Wimmer, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rheindorf Altach dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Rheindorf Altach
Goals
1
0
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
94
180
Gevaarlijke aanvallen
74
82
Passes
276
646
Overtredingen
16
10
Buitenspel
3
1
Corners
5
0
Wissels
4
2
LIVE Austria Wien - Rheindorf Altach 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
27' Doelpunt Austria Wien Doelpunt P. Wimmer met assist van C. Monschein Austria Wien 1-0
29' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor P. Schmiedl Rheindorf Altach
56' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor D. Nussbaumer Rheindorf Altach
61' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor E. Schreiner Rheindorf Altach
65' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor A. Grunwald Austria Wien
65' Wissel Austria Wien Wissel J. Jeggo voor M. Sax Austria Wien
70' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor P. Wimmer Austria Wien
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel P. Netzer voor B. Dabanli Rheindorf Altach
92' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
94' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Ebner Austria Wien
94' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Sam Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Rheindorf Altach
Opstellingen Austria Wien - Rheindorf Altach
De opstellingen van Austria Wien en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Christian Ilzer
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
99 Mirko Kos K
24 Alexandar Borkovic V
5 Vesel Demaku M
4 James Jeggo M
77 Aleksandar Jukic M
11 Benedikt Pichler M
20 Bright Osagie Edomwonyi A
Formatie 4-3-3
Coach Alex Pastoor
Voorbeschouwing Austria Wien - Rheindorf Altach

Austria Wien en Rheindorf Altach treffen elkaar in de e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 30 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 13 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 16
Winst Rheindorf Altach 13
Gelijkspel 5
Totaal 34

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Austria Wien - Rheindorf Altach Opstelling Austria Wien Opstelling Rheindorf Altach Live Austria Wien - Rheindorf Altach Live Austria Wien - Rheindorf Altach kijken Austria Wien - Rheindorf Altach kijken Live Austria Wien - Rheindorf Altach stream Austria Wien - Rheindorf Altach Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - Rheindorf Altach Uitslag Austria Wien - Rheindorf Altach Statistieken Austria Wien - Rheindorf Altach Tipico Bundesliga 2019/2020 Austria Wien - Rheindorf Altach wedden Austria Wien - Rheindorf Altach gokken Austria Wien - Rheindorf Altach Unibet