Nabeschouwing Salzburg - Sturm Graz (5-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 20:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Salzburg het woensdag 1 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Sturm Graz (5-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Felix Ouschan geëindigd in een 5-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door K. Adeyemi, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Adeyemi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut kreeg I. Ljubic van Sturm Graz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sturm Graz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee D. Szoboszlai zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 79 minuten deed O. Kiteishvili iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sturm Graz werd verkleind tot 3-1. In de 85e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Koita die namens Salzburg het net wist te raken. Even later viel in de 87e minuut opnieuw een doelpunt. Het was J. Dominguez van Sturm Graz die de score op 4-2 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Berisha van Salzburg die daarmee in de 88e minuut de eindstand bepaalde: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Ouschan bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Sturm Graz
Goals
5
2
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
141
67
Gevaarlijke aanvallen
71
27
Passes
530
381
Overtredingen
18
11
Buitenspel
3
0
Corners
12
3
Wissels
5
4
LIVE Salzburg - Sturm Graz 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi met assist van P. Daka Salzburg 1-0
29' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor B. Balaj Sturm Graz
32' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor I. Ljubic Sturm Graz
42' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor P. Daka Salzburg
43' Wissel Sturm Graz Wissel K. Friesenbichler voor B. Balaj Sturm Graz
53' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi Salzburg 2-0
63' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor K. Despodov Sturm Graz
63' Wissel Sturm Graz Wissel T. Rocher voor P. Huspek Sturm Graz
65' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor R. Kristensen Salzburg
68' Wissel Salzburg Wissel Hwang Hee-Chan voor N. Okafor Salzburg
68' Wissel Salzburg Wissel A. Vallci voor P. Farkas Salzburg
72' Tweede gele kaart Sturm Graz Tweede gele kaart voor I. Ljubic Sturm Graz
73' Doelpunt Salzburg Doelpunt D. Szoboszlai Salzburg 3-0
77' Wissel Salzburg Wissel M. Berisha voor K. Adeyemi Salzburg
77' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor J. Onguene Salzburg
79' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili met assist van T. Rocher Sturm Graz 3-1
85' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Koita met assist van Hwang Hee-Chan Salzburg 4-1
87' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Dominguez met assist van K. Friesenbichler Sturm Graz 4-2
88' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha met assist van Z. Junuzovic Salzburg 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Sturm Graz
Opstellingen Salzburg - Sturm Graz
De opstellingen van Salzburg en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Jesse Marsch
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
1 Cican Stankovic K
17 Andreas Ulmer V
5 Albert Vallci V
45 Enock Mwepu M
7 Sekou Koita A
8 Mërgim Berisha A
9 Hee-Chan Hwang A
Formatie 5-4-1
Coach Thomas Hösele
Voorbeschouwing Salzburg - Sturm Graz

Salzburg en Sturm Graz treffen elkaar in de 31e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Ouschan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 10 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 58 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 33 keer te winnen, terwijl Sturm Graz slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 16 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 33
Winst Sturm Graz 9
Gelijkspel 16
Totaal 58

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Salzburg - Sturm Graz Opstelling Salzburg Opstelling Sturm Graz Live Salzburg - Sturm Graz Live Salzburg - Sturm Graz kijken Salzburg - Sturm Graz kijken Live Salzburg - Sturm Graz stream Salzburg - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Sturm Graz Uitslag Salzburg - Sturm Graz Statistieken Salzburg - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2019/2020 Salzburg - Sturm Graz wedden Salzburg - Sturm Graz gokken Salzburg - Sturm Graz Unibet