Nabeschouwing St. Pölten - Rheindorf Altach (2-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt St. Pölten het zaterdag 4 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Rheindorf Altach (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door S. Ingolitsch, waarmee St. Pölten met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 82e minuut voor dat St. Pölten via D. Schutz op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Pölten.

LIVE St. Pölten - Rheindorf Altach 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor A. Carius St. Pölten
30' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Drescher St. Pölten
44' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor I. Ouedraogo St. Pölten
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor S. Gouet Rheindorf Altach
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel Anderson voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor S. Sam Rheindorf Altach
53' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Petrovic St. Pölten
55' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Wiss voor P. Netzer Rheindorf Altach
59' Wissel St. Pölten Wissel C. Klarer voor D. Drescher St. Pölten
59' Wissel St. Pölten Wissel A. Muhamedbegovic voor D. Petrovic St. Pölten
59' Wissel St. Pölten Wissel M. Rasner voor N. Gorzel St. Pölten
63' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Luan St. Pölten
78' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Nussbaumer voor E. Schreiner Rheindorf Altach
78' Wissel St. Pölten Wissel M. Tanzmayr voor I. Ouedraogo St. Pölten
79' Doelpunt St. Pölten Doelpunt S. Ingolitsch met assist van C. Messerer St. Pölten 1-0
82' Penalty St. Pölten Penalty D. Schutz St. Pölten 2-0
85' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Meilinger Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Rheindorf Altach
Opstellingen St. Pölten - Rheindorf Altach
De opstellingen van St. Pölten en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.