Nabeschouwing Austria Wien - Wolfsberger AC (3-0) || Tipico Bundesliga 2020/2021

Donderdag 27 mei 2021 - 19:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2020/2021 neemt Austria Wien het donderdag 27 mei 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Wolfsberger AC (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 3-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Austria Wien kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Sarkaria. Austria Wien vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Djuricin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Austria Wien, waarmee M. Djuricin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor Austria Wien dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Austria Wien - Wolfsberger AC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Sarkaria met assist van A. Poulsen Austria Wien 1-0
32' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Taferner Wolfsberger AC
37' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor P. Wimmer Austria Wien
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel L. Vielgut voor M. Taferner Wolfsberger AC
46' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Djuricin met assist van P. Wimmer Austria Wien 2-0
58' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Djuricin Austria Wien
59' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
60' Wissel Austria Wien Wissel M. Suttner voor A. Poulsen Austria Wien
72' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Djuricin Austria Wien 3-0
73' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor M. Djuricin Austria Wien
73' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor P. Wimmer Austria Wien
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
79' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Fitz Austria Wien
83' Wissel Austria Wien Wissel A. Grunwald voor D. Fitz Austria Wien
84' Wissel Austria Wien Wissel A. Jukic voor M. Sarkaria Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Wolfsberger AC
Opstellingen Austria Wien - Wolfsberger AC
De opstellingen van Austria Wien en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.