Nabeschouwing Rheindorf Altach - Ried (3-0) || Tipico Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2020/2021 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 15 mei 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Ried (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Ried is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Fischer, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. In de 40e minuut moest M. Lackner van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Christopher Jäger een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Ried verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rheindorf Altach via een goal van D. Maderner in de 61e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 90e minuut volgde een derde treffer van Rheindorf Altach, waarmee D. Nussbaumer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Rheindorf Altach dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rheindorf Altach - Ried 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer met assist van A. Casar Rheindorf Altach 1-0
23' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Wiss Rheindorf Altach
24' Wissel Ried Wissel J. Wiessmeier voor M. Gragger Ried
40' Rode kaart Ried Rode kaart voor M. Lackner Ried
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Carando voor A. Wiss Rheindorf Altach
46' Wissel Ried Wissel M. Ziegl voor B. Takougnadi Ried
46' Wissel Ried Wissel M. Grull voor P. Schmidt Ried
61' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt D. Maderner met assist van M. Fischer Rheindorf Altach 2-0
62' Gele kaart Ried Gele kaart voor N. Stosic Ried
75' Wissel Ried Wissel S. Nutz voor P. Moschl Ried
75' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Nussbaumer voor D. Maderner Rheindorf Altach
75' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Haudum voor E. Schreiner Rheindorf Altach
75' Wissel Rheindorf Altach Wissel N. Iyobosa Edokpolor voor A. Casar Rheindorf Altach
80' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor M. Fischer Rheindorf Altach
84' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Ziegl Ried
87' Wissel Ried Wissel T. Reifeltshammer voor N. Stosic Ried
90' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt D. Nussbaumer met assist van J. Tartarotti Rheindorf Altach 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Ried
Opstellingen Rheindorf Altach - Ried
De opstellingen van Rheindorf Altach en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Ried zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.