Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (0-1) || Tipico Bundesliga 2020/2021

Vrijdag 21 mei 2021 - 19:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2020/2021 neemt St. Pölten het vrijdag 21 mei 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Hartberg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door P. Sturm, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. In de 77e minuut moest A. Yoda van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Manuel Schüttengruber een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hartberg verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Hartberg.

LIVE St. Pölten - Hartberg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Hartberg Doelpunt P. Sturm met assist van M. A. Schmerbock Hartberg 0-1
46' Wissel Hartberg Wissel A. Lienhart voor C. Klem Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel S. Rakowitz voor S. Horvath Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor M. Gollner Hartberg
53' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor P. Pokorny St. Pölten
57' Wissel Hartberg Wissel J. Ertlthaler voor S. Rakowitz Hartberg
60' Wissel St. Pölten Wissel R. Ljubicic voor P. Pokorny St. Pölten
60' Wissel St. Pölten Wissel A. Schmidt voor T. Booth St. Pölten
67' Wissel St. Pölten Wissel D. Hugi voor C. Halper St. Pölten
67' Wissel St. Pölten Wissel A. Muhamedbegovic voor D. Drescher St. Pölten
69' Wissel Hartberg Wissel M. Horvat voor P. Sturm Hartberg
77' Rode kaart Hartberg Rode kaart voor A. Yoda Hartberg
81' Wissel St. Pölten Wissel B. Servania voor K. Schulz St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Hartberg
Opstellingen St. Pölten - Hartberg
De opstellingen van St. Pölten en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Pölten - Hartberg

St. Pölten en Hartberg treffen elkaar in de 32e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 20 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Hartberg favoriet. 2 keer wist de ploeg van St. Pölten te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor St. Pölten. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Pölten 1
Winst Hartberg 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 6e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 2e plaats.