In de Tipico Bundesliga neemt Admira het zondag 29 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Sturm Graz (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Admira en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door M. Sarkaria, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Admira kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Kerschbaum, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Admira - Sturm Graz
Goals
1
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
108
95
Gevaarlijke aanvallen
66
48
Passes
349
413
Overtredingen
18
10
Buitenspel
1
1
Corners
7
2
Wissels
3
4
LIVE Admira - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor I. Ljubic Sturm Graz
21' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Kronberger Admira
36' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria met assist van K. Yeboah Sturm Graz 0-1
51' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor L. Jager Sturm Graz
61' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor I. Ljubic Sturm Graz
65' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor D. Starkl Admira
70' Doelpunt Admira Doelpunt R. Kerschbaum met assist van L. Lukacevic Admira 1-1
71' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor O. Babuscu Admira
77' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor A. Dante Sturm Graz
81' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierlander Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor M. Sarkaria Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor L. Jager Sturm Graz
89' Wissel Admira Wissel P. R. de Souza Monteiro voor S. Mustapha Admira
93' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Lukacevic Admira
93' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor K. Yeboah Sturm Graz
94' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Zwierschitz Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Sturm Graz
Opstellingen Admira - Sturm Graz
De opstellingen van Admira en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Andreas Herzog
Wissels Admira
# Speler Pos.
13 Osman Hadzikic K
17 Stephen Auer V
19 Wilhelm Vorsager M
20 Marco Kadlec M
11 Joseph Gande M
98 Patrick Robson de Souza Monteiro M
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing Admira - Sturm Graz

Admira en Sturm Graz treffen elkaar in de 6e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 17 keer wist de ploeg van Admira te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Admira. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Admira 11
Winst Sturm Graz 17
Gelijkspel 6
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 11e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Admira - Sturm Graz Opstelling Admira Opstelling Sturm Graz Live Admira - Sturm Graz Live Admira - Sturm Graz kijken Admira - Sturm Graz kijken Live Admira - Sturm Graz stream Admira - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing Admira - Sturm Graz Uitslag Admira - Sturm Graz Statistieken Admira - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2021/2022 Admira - Sturm Graz wedden Admira - Sturm Graz gokken Admira - Sturm Graz Unibet