In de Tipico Bundesliga neemt Austria Wien het zondag 1 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Wattens (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Austria Wien en Wattens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. G. Vrioni maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wattens vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Austria Wien kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Djuricin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Wattens
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
118
138
Gevaarlijke aanvallen
81
53
Passes
395
546
Overtredingen
11
7
Buitenspel
3
0
Corners
5
9
Wissels
4
6
LIVE Austria Wien - Wattens 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor L. Ivkic Austria Wien
48' Penalty Wattens Penalty G. Vrioni Wattens 0-1
46' Wissel Wattens Wissel B. Ozegovic voor F. Oswald Wattens
60' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor L. Muhl Austria Wien
62' Wissel Austria Wien Wissel M. Djuricin voor A. Grunwald Austria Wien
68' Wissel Austria Wien Wissel A. Jukic voor B. Pichler Austria Wien
74' Wissel Austria Wien Wissel G. Teigl voor E. Martel Austria Wien
74' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor L. Ivkic Austria Wien
75' Wissel Wattens Wissel M. Wallner voor T. Anselm Wattens
75' Wissel Wattens Wissel T. Sabitzer voor G. Vrioni Wattens
80' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Djuricin Austria Wien 1-1
86' Wissel Wattens Wissel A. Ranacher voor B. Blume Wattens
86' Wissel Wattens Wissel V. Muller voor J. Naschberger Wattens
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Wattens
Opstellingen Austria Wien - Wattens
De opstellingen van Austria Wien en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Manfred Schmid
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
99 Mirko Kos K
46 Johannes Handl V
39 Georg Teigl M
77 Aleksandar Jukic M
16 Can Keles M
23 Matthias Braunöder M
92 Marco Djuricin A
Formatie 3-4-3
Coach Thomas Silberberger
Voorbeschouwing Austria Wien - Wattens

Austria Wien en Wattens treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 3
Winst Wattens 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 11e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Austria Wien - Wattens Opstelling Austria Wien Opstelling Wattens Live Austria Wien - Wattens Live Austria Wien - Wattens kijken Austria Wien - Wattens kijken Live Austria Wien - Wattens stream Austria Wien - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - Wattens Uitslag Austria Wien - Wattens Statistieken Austria Wien - Wattens Tipico Bundesliga 2021/2022 Austria Wien - Wattens wedden Austria Wien - Wattens gokken Austria Wien - Wattens Unibet