Nabeschouwing LASK Linz - Ried (1-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt LASK Linz het zondag 5 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ried.

Via de LASK Linz - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Ried (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Ried is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Jovicic in de 3e minuut, waardoor Ried met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 4e minuut voor dat LASK Linz via S. Horvath op 1-0 kwam te staan. In de 50e minuut kreeg P. Michorl van LASK Linz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en LASK Linz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ried kreeg een penalty toegewezen in de 78e minuut, die werd genomen door S. Nutz. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor LASK Linz uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE LASK Linz - Ried 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Rode kaart Ried Rode kaart voor M. Jovicic Ried
4' Penalty LASK Linz Penalty S. Horvath LASK Linz 1-0
9' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
29' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor L. Grgic LASK Linz
30' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
40' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor S. Horvath LASK Linz
50' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
64' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor M. Satin Ried
64' Wissel LASK Linz Wissel K. Nakamura voor H. Balic LASK Linz
71' Wissel Ried Wissel D. Offenbacher voor M. Lackner Ried
77' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
78' Penalty gemist Ried Penalty gemist S. Nutz Ried
81' Wissel LASK Linz Wissel A. Gruber voor S. Horvath LASK Linz
81' Wissel LASK Linz Wissel Hong Hyun-Seok voor L. Grgic LASK Linz
82' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor S. Nutz Ried
85' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor M. Potzmann LASK Linz
86' Gele kaart Ried Gele kaart voor J. Wiessmeier Ried
93' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor T. Goiginger LASK Linz
93' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Ziegl Ried
95' Wissel LASK Linz Wissel F. Luckeneder voor T. Goiginger LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Ried
Opstellingen LASK Linz - Ried
De opstellingen van LASK Linz en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ried zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.