Nabeschouwing Rapid Wien - Rheindorf Altach (1-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Rapid Wien het zaterdag 20 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Rheindorf Altach (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door F. Stojkovic, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. In de 59e minuut moest N. Bischof van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Manuel Schüttengruber een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rheindorf Altach verder met een speler minder. Een penalty in de 87e minuut was de ideale kans voor Rapid Vienna om te scoren. E. Kara was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor Rapid Wien de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Rapid Wien - Rheindorf Altach 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Aigner Rheindorf Altach
29' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Ullmann Rapid Vienna
30' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
47' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt F. Stojkovic met assist van T. Fountas Rapid Vienna 1-0
59' Rode kaart Rheindorf Altach Rode kaart voor N. Bischof Rheindorf Altach
70' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Ballo voor M. Grull Rapid Vienna
77' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Krizman voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
77' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Reiter voor C. Bukta Rheindorf Altach
77' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Prokopic voor S. Aigner Rheindorf Altach
77' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Mischitz voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
78' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Petrovic voor R. Ljubicic Rapid Vienna
78' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Fountas Rapid Vienna
81' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor D. Reiter Rheindorf Altach
87' Penalty gemist Rapid Vienna Penalty gemist E. Kara Rapid Vienna
88' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor S. Haudum Rheindorf Altach
88' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Dijakovic voor M. Moormann Rapid Vienna
88' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor M. Ullmann Rapid Vienna
93' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor J. Auer Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Rheindorf Altach
Opstellingen Rapid Wien - Rheindorf Altach
De opstellingen van Rapid Wien en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.