In de Tipico Bundesliga neemt Rapid Wien het zondag 22 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Ried (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Ried is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Grull, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Kara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Rapid Vienna, waarmee R. Ljubicic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Rapid Wien dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Ried
Goals
3
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
96
100
Gevaarlijke aanvallen
37
38
Passes
396
312
Overtredingen
6
18
Buitenspel
1
1
Corners
7
4
Wissels
5
5
LIVE Rapid Wien - Ried 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Ried Gele kaart voor C. Reiner Ried
29' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Ziegl Ried
41' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Grull met assist van R. Ljubicic Rapid Vienna 1-0
46' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Wimmer voor M. Hofmann Rapid Vienna
46' Wissel Ried Wissel M. Satin voor J. Wiessmeier Ried
61' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor P. Pomer Ried
63' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Fountas voor C. Knasmullner Rapid Vienna
63' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Schick Rapid Vienna
63' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Gartler voor R. Strebinger Rapid Vienna
65' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Lercher Ried
72' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Kara met assist van T. Fountas Rapid Vienna 2-0
79' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor M. Grull Rapid Vienna
80' Wissel Ried Wissel Valdir voor N. Stosic Ried
80' Wissel Ried Wissel D. Offenbacher voor M. Ziegl Ried
81' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt R. Ljubicic Rapid Vienna 3-0
88' Wissel Ried Wissel L. Meisl voor L. Mikic Ried
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Ried
Opstellingen Rapid Wien - Ried
De opstellingen van Rapid Wien en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ried zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
25 Paul Gartler K
6 Kevin Wimmer V
42 Lion Schuster M
23 Jonas Antonius Auer M
36 Kelvin Arase A
32 Koya Kitagawa A
9 Taxiarchis Fountas A
Formatie 3-4-1-2
Coach Andreas Heraf
Voorbeschouwing Rapid Wien - Ried

Rapid Wien en Ried treffen elkaar in de 5e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Ried in de Tipico Bundesliga vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 50 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 31 keer te winnen, terwijl Ried slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 31
Winst Ried 11
Gelijkspel 8
Totaal 50

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 10e positie staat, terwijl we Ried terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rapid Wien - Ried Opstelling Rapid Wien Opstelling Ried Live Rapid Wien - Ried Live Rapid Wien - Ried kijken Rapid Wien - Ried kijken Live Rapid Wien - Ried stream Rapid Wien - Ried Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Ried Uitslag Rapid Wien - Ried Statistieken Rapid Wien - Ried Tipico Bundesliga 2021/2022 Rapid Wien - Ried wedden Rapid Wien - Ried gokken Rapid Wien - Ried Unibet