Nabeschouwing Ried - Sturm Graz (2-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Ried het zondag 6 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in josko ARENA in Ried Im Innkreis.

Via de Ried - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Sturm Graz (2-2)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Ried en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door S. Nutz, waarmee Ried met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Sarkaria, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette L. Mikic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ried de leiding in de wedstrijd nam.

In de 80e minuut werd S. Sahin-Radlinger van Ried met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ried het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat G. Wuthrich van Sturm Graz de 2-2 maakte in de 87e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ried - Sturm Graz 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Ried Wissel M. Lercher voor P. Pomer Ried
46' Doelpunt Ried Doelpunt S. Nutz met assist van L. Mikic Ried 1-0
53' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor A. Dante Sturm Graz
66' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria met assist van R. Hojlund Sturm Graz 1-1
75' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor R. Hojlund Sturm Graz
78' Doelpunt Ried Doelpunt L. Mikic met assist van S. Nutz Ried 2-1
80' Rode kaart Ried Rode kaart voor S. Sahin-Radlinger Ried
80' Wissel Sturm Graz Wissel C. Lang voor S. Hierlander Sturm Graz
84' Wissel Ried Wissel C. Haas voor S. Nutz Ried
84' Wissel Ried Wissel M. Satin voor L. Mikic Ried
87' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt G. Wuthrich met assist van J. Gorenc Stankovic Sturm Graz 2-2
92' Wissel Sturm Graz Wissel L. Kronberger voor A. Kuen Sturm Graz
92' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
95' Gele kaart Ried Gele kaart voor A. Bajic Ried
96' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Ziegl Ried
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Sturm Graz
Opstellingen Ried - Sturm Graz
De opstellingen van Ried en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ried gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.