In de Tipico Bundesliga neemt Wattens het zondag 8 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - LASK Linz (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Wattens en LASK Linz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door G. Vrioni, waarmee Wattens met 1-0 de leiding nam. LASK Linz kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Karamoko, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Wattens - LASK Linz
Goals
1
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
12
21
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
88
121
Gevaarlijke aanvallen
26
65
Passes
379
375
Overtredingen
12
6
Buitenspel
3
2
Corners
2
5
Wissels
4
4
LIVE Wattens - LASK Linz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Wattens Doelpunt G. Vrioni met assist van T. Anselm Wattens 1-0
42' Wissel Wattens Wissel A. Ranacher voor Z. Rogelj Wattens
46' Wissel LASK Linz Wissel Y. Letard voor D. Maresic LASK Linz
54' Gele kaart Wattens Gele kaart voor F. Koch Wattens
60' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Karamoko met assist van P. Michorl LASK Linz 1-1
61' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor A. Schmidt LASK Linz
66' Wissel Wattens Wissel V. Muller voor T. Sabitzer Wattens
66' Wissel Wattens Wissel J. Naschberger voor T. Petsos Wattens
71' Wissel LASK Linz Wissel T. Goiginger voor Hong Hyun-Seok LASK Linz
77' Wissel Wattens Wissel M. Wallner voor B. Blume Wattens
79' Gele kaart Wattens Gele kaart voor V. Muller Wattens
89' Wissel LASK Linz Wissel J. Boller voor M. Karamoko LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - LASK Linz
Opstellingen Wattens - LASK Linz
De opstellingen van Wattens en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Thomas Silberberger
Formatie 3-5-2
Coach Dominik Thalhammer
Wissels LASK Linz
# Speler Pos.
36 Thomas Gebauer K
34 Jan Boller V
4 Yannis Letard V
19 Marvin Potzmann V
35 Stefan Radulovic M
27 Thomas Goiginger M
14 Husein Balic M
Voorbeschouwing Wattens - LASK Linz

Wattens en LASK Linz treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Josef Spurny en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en LASK Linz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Wattens favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl LASK Linz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wattens 2
Winst LASK Linz 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 9e positie staat, terwijl we LASK Linz terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wattens - LASK Linz Opstelling Wattens Opstelling LASK Linz Live Wattens - LASK Linz Live Wattens - LASK Linz kijken Wattens - LASK Linz kijken Live Wattens - LASK Linz stream Wattens - LASK Linz Fox Sports Nabeschouwing Wattens - LASK Linz Uitslag Wattens - LASK Linz Statistieken Wattens - LASK Linz Tipico Bundesliga 2021/2022 Wattens - LASK Linz wedden Wattens - LASK Linz gokken Wattens - LASK Linz Unibet