Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (1-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 11 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Rotter, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Belakovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Wolfsberger AC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Dedic.

In de 77e minuut werd M. Taferner van Wolfsberger AC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Wolfsberger AC het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 89 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat M. A. Schmerbock de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hartberg.

LIVE Wolfsberger AC - Hartberg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Rotter met assist van T. Kainz Hartberg 0-1
18' Doelpunt Hartberg Doelpunt N. Belakovic met assist van D. Stec Hartberg 0-2
22' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Liendl Wolfsberger AC
34' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Vizinger Wolfsberger AC
45' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Horvat Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel J. Heil voor D. Avdijaj Hartberg
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor E. Peretz Wolfsberger AC
46' Wissel Hartberg Wissel M. Lema voor N. Niemann Hartberg
51' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt A. Dedic met assist van T. Baribo Wolfsberger AC 1-2
52' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor N. Belakovic Hartberg
60' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor T. Kofler Hartberg
60' Wissel Hartberg Wissel C. Klem voor T. Rotter Hartberg
64' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor C. Klem Hartberg
71' Wissel Hartberg Wissel M. A. Schmerbock voor N. Belakovic Hartberg
77' Rode kaart Wolfsberger AC Rode kaart voor M. Taferner Wolfsberger AC
87' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Tadic Hartberg
89' Doelpunt Hartberg Doelpunt M. A. Schmerbock met assist van M. Lema Hartberg 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Hartberg
Opstellingen Wolfsberger AC - Hartberg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.