Nabeschouwing Austria Wien - Ried (3-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Austria Wien het zondag 18 september 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Ried (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Ried is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 3-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Gruber, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Fitz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Austria Wien, waarmee C. Keles zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Austria Wien dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Austria Wien - Ried 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Lucas Galvão Austria Wien
27' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Gruber met assist van M. Fischer Austria Wien 1-0
46' Wissel Ried Wissel O. Kragl voor S. Chabbi Ried
46' Wissel Ried Wissel J. Weberbauer voor J. Wießmeier Ried
47' Doelpunt Austria Wien Doelpunt D. Fitz met assist van M. Husković Austria Wien 2-0
62' Gele kaart Ried Gele kaart voor C. Monschein Ried
64' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor A. Gruber Austria Wien
68' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Keles Austria Wien 3-0
71' Wissel Austria Wien Wissel N. Dovedan voor A. Jukic Austria Wien
71' Wissel Austria Wien Wissel H. Tabaković voor M. Husković Austria Wien
73' Wissel Ried Wissel D. Cosgun voor L. Kronberger Ried
79' Wissel Austria Wien Wissel M. Polster voor M. Braunöder Austria Wien
79' Wissel Austria Wien Wissel M. Meisl voor Lucas Galvão Austria Wien
80' Wissel Ried Wissel J. Mayer voor J. Turi Ried
85' Gele kaart Ried Gele kaart voor J. Weberbauer Ried
85' Wissel Ried Wissel A. Diawusie voor P. Pomer Ried
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Ried
Opstellingen Austria Wien - Ried
De opstellingen van Austria Wien en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ried zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.