Nabeschouwing Ried - Rheindorf Altach (0-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Vrijdag 19 mei 2023 - 19:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Ried het vrijdag 19 mei 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach.

Via de Ried - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Rheindorf Altach (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Ried en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Ried - Rheindorf Altach
LIVE Ried - Rheindorf Altach 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Rheindorf Altach
Opstellingen Ried - Rheindorf Altach

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ried - Rheindorf Altach

Ried en Rheindorf Altach treffen elkaar in de e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ried en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 22 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Ried favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ried 17
Winst Rheindorf Altach 9
Gelijkspel 7
Totaal 33

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ried - Rheindorf Altach Opstelling Ried Opstelling Rheindorf Altach Live Ried - Rheindorf Altach Live Ried - Rheindorf Altach kijken Ried - Rheindorf Altach kijken Live Ried - Rheindorf Altach stream Ried - Rheindorf Altach Fox Sports Nabeschouwing Ried - Rheindorf Altach Uitslag Ried - Rheindorf Altach Statistieken Ried - Rheindorf Altach Tipico Bundesliga 2022/2023 Ried - Rheindorf Altach wedden Ried - Rheindorf Altach gokken Ried - Rheindorf Altach Unibet