Nabeschouwing Hartberg - Wattens (1-5) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Hartberg het zaterdag 22 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Wattens (1-5)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 1-5 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door L. Fadinger, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. WSG Tirol kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Prelec, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette L. Sulzbacher zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee WSG Tirol de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor WSG Tirol vergroot nadat N. Prelec de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 89e minuut nadat Z. Rogelj namens WSG Tirol de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 95e minuut en kwam op naam te staan van WSG Tirol speler T. Prica, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Josef Spurny bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Wattens.

LIVE Hartberg - Wattens 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Hartberg Doelpunt L. Fadinger met assist van D. Frieser Hartberg 1-0
11' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
34' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt N. Prelec met assist van T. Sabitzer WSG Tirol 1-1
36' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt L. Sulzbacher WSG Tirol 1-2
45' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor V. Muller WSG Tirol
57' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt N. Prelec met assist van S. Ogrinec WSG Tirol 1-3
61' Wissel Hartberg Wissel P. Farkas voor M. Kropfl Hartberg
61' Wissel Hartberg Wissel E. Almog voor R. Kriwak Hartberg
64' Wissel WSG Tirol Wissel J. Naschberger voor V. Muller WSG Tirol
64' Wissel WSG Tirol Wissel D. Tomic voor S. Ogrinec WSG Tirol
71' Wissel Hartberg Wissel O. Aydin voor R. Providence Hartberg
77' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor O. Aydin Hartberg
79' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor N. Prelec WSG Tirol
79' Wissel WSG Tirol Wissel T. Prica voor N. Prelec WSG Tirol
79' Wissel WSG Tirol Wissel Z. Rogelj voor T. Sabitzer WSG Tirol
79' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor E. Almog Hartberg
83' Wissel WSG Tirol Wissel O. Okungbowa voor L. Sulzbacher WSG Tirol
84' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Frieser Hartberg
89' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Rogelj met assist van B. Blume WSG Tirol 1-4
91' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor T. Prica WSG Tirol
95' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt T. Prica WSG Tirol 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Wattens
Opstellingen Hartberg - Wattens
De opstellingen van Hartberg en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.