Nabeschouwing Rheindorf Altach - Sturm Graz (1-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Rheindorf Altach het zondag 6 november 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Sturm Graz (1-1)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Rheindorf Altach en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. O. Kiteishvili maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sturm Graz vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rheindorf Altach kwam na 15 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Nuhiu, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Rheindorf Altach - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Sturm Graz Penalty O. Kiteishvili Sturm Graz 0-1
15' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt A. Nuhiu Rheindorf Altach 1-1
31' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor N. Iyobosa Edokpolor Rheindorf Altach
40' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Emegha Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Emegha Sturm Graz
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Nimaga voor S. Haudum Rheindorf Altach
52' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
64' Wissel Sturm Graz Wissel T. Horvat voor A. Prass Sturm Graz
64' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor S. Hierlander Sturm Graz
71' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor O. Kiteishvili Sturm Graz
71' Wissel Sturm Graz Wissel A. Ajeti voor E. Emegha Sturm Graz
72' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Schnegg Sturm Graz
75' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Ajeti Afgekeurd doelpunt A. Ajeti Sturm Graz
78' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Ajeti Sturm Graz
79' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
82' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor W. Boving Sturm Graz
82' Wissel Rheindorf Altach Wissel F. Amankwah voor N. Bischof Rheindorf Altach
90' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Aigner voor J. Jurcec Rheindorf Altach
95' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Abdijanovic voor B. Nimaga Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Sturm Graz
Opstellingen Rheindorf Altach - Sturm Graz
De opstellingen van Rheindorf Altach en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.