Nabeschouwing Hartberg - Blau-Weiß Linz (3-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Hartberg het zondag 5 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Blau-Weiß Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Blau-Weiß Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Blau-Weiß Linz (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Blau-Weiß Linz is onder leiding van scheidsrechter Florian Jäger geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ronivaldo, waarmee Blau-Weiß Linz met 0-1 de leiding nam. Blau-Weiß Linz vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Simon Seidl op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Hartberg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Christoph Lang.

Dominik Prokop zette Hartberg even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Florian Jäger toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Hartberg dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Maximilian Entrup de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Florian Jäger en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Hartberg - Blau-Weiß Linz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Blau-Weiß Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt Ronivaldo met assist van Simon Pirkl Blau-Weiß Linz 0-1
31' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt Simon Seidl met assist van Ronivaldo Blau-Weiß Linz 0-2
32' Wissel Hartberg Wissel Donis Avdijaj voor Ruben Providence Hartberg
34' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Jurgen Heil Hartberg
40' Doelpunt Hartberg Doelpunt Christoph Lang met assist van Manuel Pfeifer Hartberg 1-2
46' Wissel Hartberg Wissel Ousmane Diakité voor Mamadou Sangare Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel Dominik Prokop voor Dominik Frieser Hartberg
52' Donis Avdijaj Hartberg
53' Penalty Hartberg Penalty Dominik Prokop Hartberg 2-2
57' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Conor Noß voor Simon Seidl Blau-Weiß Linz
69' Gele kaart Blau-Weiß Linz Gele kaart voor Paul Mensah Blau-Weiß Linz
70' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Marcel Schantl voor Julian Gölles Blau-Weiß Linz
77' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Stefan Feiertag voor Ronivaldo Blau-Weiß Linz
80' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Fillafer voor Christoph Lang Hartberg
81' Wissel Hartberg Wissel Angelo Brückner voor Tobias Kainz Hartberg
83' Doelpunt Hartberg Doelpunt Maximilian Entrup Hartberg 3-2
91' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Raphael Sallinger Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Blau-Weiß Linz
Opstellingen Hartberg - Blau-Weiß Linz
De opstellingen van Hartberg en Blau-Weiß Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blau-Weiß Linz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.