Nabeschouwing LASK Linz - Hartberg (1-3) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt LASK Linz het zondag 21 april 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Hartberg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Safak Barmaksiz geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Jürgen Heil , waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maximilian Entrup op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist LASK Linz de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Florian Flecker.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat Dominik Prokop de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hartberg.

LIVE LASK Linz - Hartberg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Hartberg Doelpunt Jürgen Heil  met assist van Donis Avdijaj Hartberg 0-1
32' Wissel LASK Linz Wissel Sascha Horvath voor Branko Jovicic LASK Linz
37' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor George Bello LASK Linz
38' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Paul Komposch Hartberg
38' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Moses Usor LASK Linz
38' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Thomas Darazs LASK Linz
44' Doelpunt Hartberg Doelpunt Maximilian Entrup met assist van M. Sangaré Hartberg 0-2
48' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Sascha Horvath LASK Linz
50' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Maximilian Fillafer Hartberg
57' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Florian Flecker LASK Linz 1-2
63' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor M. Ljubičić LASK Linz
64' Wissel LASK Linz Wissel Lenny Pintor voor Moses Usor LASK Linz
74' Wissel Hartberg Wissel Dominik Prokop voor Maximilian Fillafer Hartberg
75' Doelpunt Hartberg Doelpunt Dominik Prokop met assist van Dominik Frieser Hartberg 1-3
81' Wissel LASK Linz Wissel E. Havel voor M. Ljubičić LASK Linz
81' Wissel LASK Linz Wissel Maksym Taloverov voor Felix Luckeneder LASK Linz
81' Wissel LASK Linz Wissel Adil Taoui voor Valon Berisha LASK Linz
84' Wissel Hartberg Wissel Michael Steinwender voor Dominik Frieser Hartberg
84' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor M. Sangaré Hartberg
92' Wissel Hartberg Wissel Angelo Brückner voor Donis Avdijaj Hartberg
92' Wissel Hartberg Wissel O. Diakité voor Tobias Kainz Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Hartberg
Opstellingen LASK Linz - Hartberg
De opstellingen van LASK Linz en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.