Nabeschouwing LASK Linz - Sturm Graz (3-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt LASK Linz het zondag 5 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Sturm Graz (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 3-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Manprit Sarkaria van Sturm Graz via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 36 minuten was het Moses Usor die LASK Linz op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep LASK Linz via een goal van Filip Stojković in de 46e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

LASK Linz kreeg een penalty toegewezen in de 45e minuut, die werd genomen door Robert Žulj. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-0 op het scorebord bleef staan. In de 60e was het Sturm Graz dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Szymon Włodarczyk. Na 91 minuten kwam LASK Linz op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van Robert Žulj.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Sturm Graz 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor George Bello LASK Linz
3' VAR: Afgekeurd doelpunt William Bøving Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel William Bøving Sturm Graz
4' Penalty gemist Sturm Graz Penalty gemist Manprit Sarkaria Manprit Sarkaria Sturm Graz
4' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Christian Ilzer Sturm Graz
17' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Robert Žulj LASK Linz
29' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Alexander Prass Sturm Graz
35' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Sascha Horvath LASK Linz
36' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Moses Usor met assist van Robert Žulj LASK Linz 1-0
46' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Filip Stojković met assist van Robert Žulj LASK Linz 2-0
45' Penalty gemist LASK Linz Penalty gemist Robert Žulj Robert Žulj LASK Linz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Tomi Horvat voor Amadou Dante Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Manprit Sarkaria Sturm Graz
54' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Bryan Silva Teixeira Sturm Graz
58' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Filip Stojković LASK Linz
60' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Szymon Włodarczyk met assist van Bryan Silva Teixeira Sturm Graz 2-1
64' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Javier Serrano Sturm Graz
64' Wissel Sturm Graz Wissel Max Johnston voor William Bøving Sturm Graz
74' Wissel LASK Linz Wissel Husein Balić voor Ibrahim Mustapha LASK Linz
74' Wissel LASK Linz Wissel Florian Flecker voor Filip Stojković LASK Linz
78' Wissel Sturm Graz Wissel Mohammed Fuseini voor Alexander Prass Sturm Graz
82' Wissel LASK Linz Wissel Peter Michorl voor Ivan Ljubić LASK Linz
87' VAR: Afgekeurd doelpunt Moses Usor Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Moses Usor LASK Linz
91' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Robert Žulj met assist van Sascha Horvath LASK Linz 3-1
93' Wissel LASK Linz Wissel Lenny Pintor voor Moses Usor LASK Linz
93' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Ibrahim Mustapha LASK Linz
96' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Max Johnston Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Sturm Graz
Opstellingen LASK Linz - Sturm Graz
De opstellingen van LASK Linz en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.