Nabeschouwing LASK Linz - Wattens (1-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt LASK Linz het zaterdag 25 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Wattens (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Jakob Semler geëindigd in een 1-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Robert Žulj, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Wattens 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Osarenren Okungbowa WSG Tirol
5' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Thomas Silberberger WSG Tirol
14' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Robert Žulj met assist van Ivan Ljubić LASK Linz 1-0
28' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Luca Kronberger WSG Tirol
55' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Philipp Ziereis LASK Linz
59' Wissel WSG Tirol Wissel Bror Blume Jensen voor Cem Üstündag WSG Tirol
71' Wissel LASK Linz Wissel Aleksander Buksa voor Filip Stojković LASK Linz
71' Wissel WSG Tirol Wissel Florian Flecker voor Filip Stojković WSG Tirol
71' Wissel LASK Linz Wissel Thomas Goiginger voor Moses Usor LASK Linz
71' Wissel LASK Linz Wissel Ibrahim Mustapha voor Marin Ljubičić LASK Linz
71' Wissel WSG Tirol Wissel Sandi Ogrinec voor Julius Ertlthaler WSG Tirol
76' Wissel LASK Linz Wissel Peter Michorl voor Branko Jovičić LASK Linz
87' Wissel WSG Tirol Wissel Alexander Ranacher voor Luca Kronberger WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Wattens
Opstellingen LASK Linz - Wattens
De opstellingen van LASK Linz en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing LASK Linz - Wattens

LASK Linz en Wattens treffen elkaar in de 15e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Semler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen LASK Linz en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel LASK Linz als Wattens wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst LASK Linz 3
Winst Wattens 3
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 3e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.