Nabeschouwing Salzburg - Austria Lustenau (7-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Salzburg het zaterdag 24 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Lustenau. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Austria Lustenau live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Austria Lustenau (7-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Austria Lustenau is onder leiding van scheidsrechter Safak Barmaksiz geëindigd in een 7-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Fernando . Een ongelukkig eigen doelpunt van Matheus zorgde ervoor dat Salzburg op 2-0 kwam te staan in de 13e minuut. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee Maurits Kjaergaard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 32e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Fernando . De 5-0 voor Salzburg volgde even later in de 54e minuut nadat Oscar Gloukh namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 72e minuut was het Karim Konaté van Salzburg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Salzburg mocht Matthias Maak in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Safak Barmaksiz bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Salzburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Austria Lustenau
Goals
7
0
Balbezit
78%
22%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
22
2
Schoten op doel
11
1
Aanvallen
172
43
Gevaarlijke aanvallen
70
17
Passes
765
218
Overtredingen
5
4
Buitenspel
2
1
Corners
7
1
Wissels
5
4
LIVE Salzburg - Austria Lustenau 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Austria Lustenau teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando  met assist van Luka Sucic Salzburg 1-0
13' Eigen doelpunt Salzburg Eigen doelpunt Matheus Salzburg 2-0
18' Doelpunt Salzburg Doelpunt Maurits Kjaergaard met assist van Oscar Gloukh Salzburg 3-0
29' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor Kennedy Boateng Austria Lustenau
32' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando  met assist van Petar Ratkov Salzburg 4-0
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Yadaly Diaby voor Namory Cisse Austria Lustenau
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Fabian Gmeiner voor Anthony Schmid Austria Lustenau
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Nico Gorzel voor Torben Rhein Austria Lustenau
54' Doelpunt Salzburg Doelpunt Oscar Gloukh met assist van Luka Sucic Salzburg 5-0
66' Wissel Salzburg Wissel Karim Konaté voor Fernando  Salzburg
66' Wissel Salzburg Wissel Sekou Koita voor Oscar Gloukh Salzburg
66' Wissel Salzburg Wissel Roko Simic voor Petar Ratkov Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel Mads Bidstrup voor Luka Sucic Salzburg
72' Doelpunt Salzburg Doelpunt Karim Konaté met assist van Sekou Koita Salzburg 6-0
75' Wissel Austria Lustenau Wissel Matthias Maak voor Luca Meisl Austria Lustenau
80' Wissel Salzburg Wissel Amar Dedic voor Aleksa Terzic Salzburg
88' Eigen doelpunt Salzburg Eigen doelpunt Matthias Maak Salzburg 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Austria Lustenau
Opstellingen Salzburg - Austria Lustenau
De opstellingen van Salzburg en Austria Lustenau zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Lustenau zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Gerhard Struber
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
13 Timo Horn K
70 Amar Dedić V
18 Mads Bidstrup M
15 Mamady Diambou M
23 Roko Šimić A
19 Karim Konaté A
20 Sekou Koita A
Formatie 5-3-2
Coach Andreas Heraf
Wissels Austria Lustenau
# Speler Pos.
21 Ammar Helac K
7 Fabian Gmeiner V
31 Matthias Maak V
20 Nico Gorzel M
22 Yadaly Diaby M
23 Pius Grabher M
10 Lukas Fridrikas A
Voorbeschouwing Salzburg - Austria Lustenau

Salzburg en Austria Lustenau treffen elkaar in de 20e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Safak Barmaksiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Austria Lustenau in de Tipico Bundesliga vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Austria Lustenau slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 3
Winst Austria Lustenau 0
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Austria Lustenau terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Salzburg - Austria Lustenau Opstelling Salzburg Opstelling Austria Lustenau Live Salzburg - Austria Lustenau Live Salzburg - Austria Lustenau kijken Salzburg - Austria Lustenau kijken Live Salzburg - Austria Lustenau stream Salzburg - Austria Lustenau Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Austria Lustenau Uitslag Salzburg - Austria Lustenau Statistieken Salzburg - Austria Lustenau Tipico Bundesliga 2023/2024 Salzburg - Austria Lustenau wedden Salzburg - Austria Lustenau gokken Salzburg - Austria Lustenau Unibet