Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC (4-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zondag 3 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Mika Biereth, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Manprit Sarkaria op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat Dimitri Lavalėe namens Sturm Graz het doel wist te vinden in de 85e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sturm Graz in de 89e minuut, nadat David Affengruber de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Wolfsberger AC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
27' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Jon Gorenc Stankovic Sturm Graz
55' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Sandro Altunashvili Wolfsberger AC
58' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Bernhard Zimmermann Wolfsberger AC
60' Wissel Sturm Graz Wissel Niklas Geyrhofer voor David Schnegg Sturm Graz
63' Wissel Wolfsberger AC Wissel Sankara Karamoko voor Bernhard Zimmermann Wolfsberger AC
66' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Mika Biereth met assist van Alexander Prass Sturm Graz 1-0
70' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Manprit Sarkaria met assist van Mika Biereth Sturm Graz 2-0
70' Hendrik Bonmann Sturm Graz
72' Wissel Sturm Graz Wissel Manprit Sarkaria voor Sturm Graz
74' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor Manprit Sarkaria Sturm Graz
74' Wissel Wolfsberger AC Wissel Max Johnston voor Alexander Prass Wolfsberger AC
75' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Thomas Sabitzer Thierno Ballo Wolfsberger AC
78' Mika Biereth Sturm Graz
83' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Augustine Boakye Wolfsberger AC
84' Wissel Sturm Graz Wissel William Bøving voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
84' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Mika Biereth Sturm Graz
85' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Dimitri Lavalėe met assist van Jusuf Gazibegovic Sturm Graz 3-0
89' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt David Affengruber met assist van Tomi Horvat Sturm Graz 4-0
90' Wissel Wolfsberger AC Wissel Pascal Muller voor Lukas Ibertsberger Wolfsberger AC
93' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Dominik Baumgartner Wolfsberger AC
90' Wissel Wolfsberger AC Wissel Cheikh Mamadou Diabaté voor Adis Jasic Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Wolfsberger AC
Opstellingen Sturm Graz - Wolfsberger AC
De opstellingen van Sturm Graz en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.