Nabeschouwing APOEL - Dila (1-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt APOEL het donderdag 17 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dila. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Dila live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Dila (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen APOEL en Dila is onder leiding van scheidsrechter Robert Ian Jenkins geëindigd in een 1-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Dila
Goals
1
0
LIVE APOEL - Dila 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Dila teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Dila
Opstellingen APOEL - Dila

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing APOEL - Dila

APOEL en Dila spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Ian Jenkins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Dila in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor APOEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is APOEL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dila slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst APOEL 1
Winst Dila 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
APOEL - Dila Opstelling APOEL Opstelling Dila Live APOEL - Dila Live APOEL - Dila kijken APOEL - Dila kijken Live APOEL - Dila stream APOEL - Dila Fox Sports Nabeschouwing APOEL - Dila Uitslag APOEL - Dila Statistieken APOEL - Dila UEFA Conference League 2023/2024 APOEL - Dila wedden APOEL - Dila gokken APOEL - Dila Unibet