Nabeschouwing Besiktas - Neftçi (2-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 20:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Besiktas het donderdag 17 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in UnionplatzHasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri in Riva.

Via de Besiktas - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Neftçi (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Besiktas en Neftçi is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 2-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Neftçi
Goals
2
1
LIVE Besiktas - Neftçi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Neftçi
Opstellingen Besiktas - Neftçi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Besiktas - Neftçi

Besiktas en Neftçi spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Neftçi in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Neftçi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 1
Winst Neftçi 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Besiktas - Neftçi Opstelling Besiktas Opstelling Neftçi Live Besiktas - Neftçi Live Besiktas - Neftçi kijken Besiktas - Neftçi kijken Live Besiktas - Neftçi stream Besiktas - Neftçi Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Neftçi Uitslag Besiktas - Neftçi Statistieken Besiktas - Neftçi UEFA Conference League 2023/2024 Besiktas - Neftçi wedden Besiktas - Neftçi gokken Besiktas - Neftçi Unibet