Nabeschouwing Brann - Arouca (3-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Brann het donderdag 17 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Brann Stadion in Bergen.

Via de Brann - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brann - Arouca (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Brann en Arouca is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brann. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Brann - Arouca
Goals
3
1
LIVE Brann - Arouca 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brann - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Brann - Arouca
Opstellingen Brann - Arouca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brann - Arouca

Brann en Arouca spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brann en Arouca in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Arouca favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brann te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brann. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brann 0
Winst Arouca 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brann - Arouca Opstelling Brann Opstelling Arouca Live Brann - Arouca Live Brann - Arouca kijken Brann - Arouca kijken Live Brann - Arouca stream Brann - Arouca Fox Sports Nabeschouwing Brann - Arouca Uitslag Brann - Arouca Statistieken Brann - Arouca UEFA Conference League 2023/2024 Brann - Arouca wedden Brann - Arouca gokken Brann - Arouca Unibet