Nabeschouwing Crusaders - Haka (1-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 20 juli 2023 - 21:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Crusaders het donderdag 20 juli 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Haka. De wedstrijd wordt gespeeld in Seaview in Belfast.

Via de Crusaders - Haka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crusaders - Haka (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Crusaders en Haka is onder leiding van scheidsrechter Jan Petřík geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crusaders. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Crusaders - Haka
Goals
1
0
LIVE Crusaders - Haka 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crusaders - Haka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Crusaders - Haka
Opstellingen Crusaders - Haka

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crusaders - Haka

Crusaders en Haka spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Petřík en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crusaders en Haka in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Crusaders 0
Winst Haka 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crusaders - Haka Opstelling Crusaders Opstelling Haka Live Crusaders - Haka Live Crusaders - Haka kijken Crusaders - Haka kijken Live Crusaders - Haka stream Crusaders - Haka Fox Sports Nabeschouwing Crusaders - Haka Uitslag Crusaders - Haka Statistieken Crusaders - Haka UEFA Conference League 2023/2024 Crusaders - Haka wedden Crusaders - Haka gokken Crusaders - Haka Unibet