Nabeschouwing Debrecen - Alashkert (1-2) (3-1 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 21:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Debrecen het donderdag 3 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Nagyerdei Stadion in Debrecen.

Via de Debrecen - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - Alashkert (1-2) (3-1 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Debrecen en Alashkert is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een overwinning voor Alashkert. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Alashkert het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Debrecen - Alashkert
Goals
1
2
LIVE Debrecen - Alashkert 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - Alashkert
Opstellingen Debrecen - Alashkert

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Debrecen - Alashkert

Debrecen en Alashkert spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schröder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en Alashkert in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Debrecen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Debrecen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alashkert slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Debrecen 1
Winst Alashkert 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Debrecen - Alashkert Opstelling Debrecen Opstelling Alashkert Live Debrecen - Alashkert Live Debrecen - Alashkert kijken Debrecen - Alashkert kijken Live Debrecen - Alashkert stream Debrecen - Alashkert Fox Sports Nabeschouwing Debrecen - Alashkert Uitslag Debrecen - Alashkert Statistieken Debrecen - Alashkert UEFA Conference League 2023/2024 Debrecen - Alashkert wedden Debrecen - Alashkert gokken Debrecen - Alashkert Unibet