Nabeschouwing Dila - DAC (2-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 20 juli 2023 - 19:00 uurDila - DAC

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Dila het donderdag 20 juli 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen DAC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Tengiz Burjanadze in Gori.

Via de Dila - DAC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dila - DAC (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Dila en DAC is onder leiding van scheidsrechter Ante Čulina geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dila. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Dila - DAC
Goals
2
0
LIVE Dila - DAC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dila - DAC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dila - DAC
Opstellingen Dila - DAC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dila - DAC

Dila en DAC spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ante Čulina en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dila en DAC in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor DAC. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is DAC favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dila te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dila. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dila 0
Winst DAC 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dila - DAC Opstelling Dila Opstelling DAC Live Dila - DAC Live Dila - DAC kijken Dila - DAC kijken Live Dila - DAC stream Dila - DAC Fox Sports Nabeschouwing Dila - DAC Uitslag Dila - DAC Statistieken Dila - DAC UEFA Conference League 2023/2024 Dila - DAC wedden Dila - DAC gokken Dila - DAC Unibet