Nabeschouwing Dila - Vorskla (3-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Dila het donderdag 3 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vorskla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Tengiz Burjanadze in Gori.

Via de Dila - Vorskla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dila - Vorskla (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Dila en Vorskla is onder leiding van scheidsrechter Simone Sozza geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dila. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Dila - Vorskla
Goals
3
1
LIVE Dila - Vorskla 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dila - Vorskla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dila - Vorskla
Opstellingen Dila - Vorskla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dila - Vorskla

Dila en Vorskla spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simone Sozza en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dila en Vorskla in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vorskla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vorskla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dila te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dila. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dila 0
Winst Vorskla 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dila - Vorskla Opstelling Dila Opstelling Vorskla Live Dila - Vorskla Live Dila - Vorskla kijken Dila - Vorskla kijken Live Dila - Vorskla stream Dila - Vorskla Fox Sports Nabeschouwing Dila - Vorskla Uitslag Dila - Vorskla Statistieken Dila - Vorskla UEFA Conference League 2023/2024 Dila - Vorskla wedden Dila - Vorskla gokken Dila - Vorskla Unibet