Nabeschouwing Maribor - Fenerbahçe (0-3) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 20:15 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Maribor het donderdag 17 augustus 2023 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Fenerbahçe (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Maribor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Fenerbahçe
LIVE Maribor - Fenerbahçe 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Fenerbahçe
Opstellingen Maribor - Fenerbahçe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maribor - Fenerbahçe

Maribor en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en Fenerbahçe in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maribor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maribor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Maribor 0
Winst Fenerbahçe 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Maribor - Fenerbahçe Opstelling Maribor Opstelling Fenerbahçe Live Maribor - Fenerbahçe Live Maribor - Fenerbahçe kijken Maribor - Fenerbahçe kijken Live Maribor - Fenerbahçe stream Maribor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Maribor - Fenerbahçe Uitslag Maribor - Fenerbahçe Statistieken Maribor - Fenerbahçe UEFA Conference League 2023/2024 Maribor - Fenerbahçe wedden Maribor - Fenerbahçe gokken Maribor - Fenerbahçe Unibet