Nabeschouwing Swift Hesperange - Struga (2-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 20:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Swift Hesperange het donderdag 17 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Struga. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Luxembourg in Luxembourg.

Via de Swift Hesperange - Struga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swift Hesperange - Struga (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Swift Hesperange en Struga is onder leiding van scheidsrechter Matthew De Gabriele geëindigd in een 2-1 overwinning voor Swift Hesperange. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Swift Hesperange - Struga
Goals
2
1
LIVE Swift Hesperange - Struga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swift Hesperange - Struga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Swift Hesperange - Struga
Opstellingen Swift Hesperange - Struga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Swift Hesperange - Struga

Swift Hesperange en Struga spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew De Gabriele en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swift Hesperange en Struga in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Struga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Struga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Swift Hesperange te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Swift Hesperange. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Swift Hesperange 0
Winst Struga 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Swift Hesperange - Struga Opstelling Swift Hesperange Opstelling Struga Live Swift Hesperange - Struga Live Swift Hesperange - Struga kijken Swift Hesperange - Struga kijken Live Swift Hesperange - Struga stream Swift Hesperange - Struga Fox Sports Nabeschouwing Swift Hesperange - Struga Uitslag Swift Hesperange - Struga Statistieken Swift Hesperange - Struga UEFA Conference League 2023/2024 Swift Hesperange - Struga wedden Swift Hesperange - Struga gokken Swift Hesperange - Struga Unibet