Nabeschouwing Tobol - Basel (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 16:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Tobol het donderdag 3 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Aktobe.

Via de Tobol - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - Basel (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Tobol en Basel is onder leiding van scheidsrechter Miloš Milanović geëindigd in een 1-2 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Tobol - Basel
Goals
1
2
LIVE Tobol - Basel 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Tobol - Basel
Opstellingen Tobol - Basel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tobol - Basel

Tobol en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Milanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tobol en Basel in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tobol. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Tobol favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Basel slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tobol 1
Winst Basel 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tobol - Basel Opstelling Tobol Opstelling Basel Live Tobol - Basel Live Tobol - Basel kijken Tobol - Basel kijken Live Tobol - Basel stream Tobol - Basel Fox Sports Nabeschouwing Tobol - Basel Uitslag Tobol - Basel Statistieken Tobol - Basel UEFA Conference League 2023/2024 Tobol - Basel wedden Tobol - Basel gokken Tobol - Basel Unibet