Nabeschouwing Vitória Guimarães - Celje (0-1) (2-4 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 21:15 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het donderdag 3 augustus 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Celje. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Celje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Celje (0-1) (2-4 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Vitória Guimarães en Celje is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kopievskiy geëindigd in een overwinning voor Celje. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Celje het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Celje
LIVE Vitória Guimarães - Celje 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Celje teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Celje
Opstellingen Vitória Guimarães - Celje

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Celje

Vitória Guimarães en Celje spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kopievskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Celje in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Celje slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 1
Winst Celje 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Celje Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Celje Live Vitória Guimarães - Celje Live Vitória Guimarães - Celje kijken Vitória Guimarães - Celje kijken Live Vitória Guimarães - Celje stream Vitória Guimarães - Celje Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Celje Uitslag Vitória Guimarães - Celje Statistieken Vitória Guimarães - Celje UEFA Conference League 2023/2024 Vitória Guimarães - Celje wedden Vitória Guimarães - Celje gokken Vitória Guimarães - Celje Unibet