Nabeschouwing Standard Luik - Lierse (2-0) || UEFA Europa League Playoffs 2016/2017

Vrijdag 19 mei 2017 - 23:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2016/2017 neemt Standard Luik het vrijdag 19 mei 2017 om 23:30 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne (Liège (Luik)) in Luik.

Via de Standard Luik - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Lierse (2-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Standard Luik en Lierse is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 2-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van Sa Orlando. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Standard Liège dat via R. Marin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Frederik Geldhof.

Kort daarna blies scheidsrechter Frederik Geldhof voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Lierse
2
0
LIVE Standard Luik - Lierse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Sa Orlando met assist van I. Cisse Standard Liège
46' Wissel Lierse Wissel M. Elgabas voor K. Mazoulouxis Lierse
57' Wissel Lierse Wissel M. Lehaire voor O. Boussaid Lierse
61' Wissel Standard Liège Wissel J. Legear voor E. Junior Standard Liège
78' Gele kaart Lierse Gele kaart voor F. Kasmi Lierse
78' Wissel Standard Liège Wissel R. Marin voor A. Bodart Standard Liège
82' Wissel Standard Liège Wissel A. Cavagnera voor R. Emond Standard Liège
82' Wissel Lierse Wissel I. El Ansri voor S. Bougrine Lierse
89' Gele kaart Lierse Gele kaart voor K. Weuts Lierse
90' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Marin met assist van J. Legear Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Lierse
Opstellingen Standard Luik - Lierse

Voorbeschouwing Standard Luik - Lierse

Standard Luik en Lierse spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Lierse in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lierse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Standard Luik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.