Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (3-3) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Maandag 2 april 2018 - 14:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Antwerp het maandag 2 april 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (3-3)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen Antwerp en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Akpala, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Mendy in de 36e minuut zorgde er even later voor dat Antwerp weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut zette R. Zivkovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Ardaiz de 2-2 maakte voor Antwerp. Antwerp leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 60 minuten op voorsprong na een goal van W. Owusu: 3-2. Na 71 minuten kon N. Ghandri van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Antwerp het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Z. Gano KV Oostende weer op 3-3 zette in de 88e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Antwerp - KV Oostende 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Akpala met assist van F. Canesin KV Oostende 0-1
36' Penalty Antwerp Penalty L. Mendy Antwerp 1-1
42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor I. Rodrigues Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor F. Haroun Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel J. Ardaiz voor L. Mendy Antwerp
48' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor N. Ghandri Antwerp
52' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. Zivkovic KV Oostende 1-2
55' Doelpunt Antwerp Doelpunt J. Ardaiz met assist van I. Rodrigues Antwerp 2-2
60' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Capon KV Oostende
60' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu met assist van A. Corryn Antwerp 3-2
68' Wissel KV Oostende Wissel F. Berrier voor E. Banda KV Oostende
68' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor A. Nkaka KV Oostende
71' Tweede gele kaart Antwerp Tweede gele kaart voor N. Ghandri Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel D. Arslanagic voor G. Niangadou Antwerp
80' Wissel KV Oostende Wissel Z. Gano voor R. Zivkovic KV Oostende
83' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Bjelica KV Oostende
85' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor W. Owusu Antwerp
88' Penalty KV Oostende Penalty Z. Gano KV Oostende 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - KV Oostende
Opstellingen Antwerp - KV Oostende

Voorbeschouwing Antwerp - KV Oostende

Antwerp en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Europa League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Antwerp en KV Oostende elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.