Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 31 maart 2018 - 20:30 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt AS Eupen het zaterdag 31 maart 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen AS Eupen en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. van Hyfte, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Raspentino, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette A. Maes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor AS Eupen nadat L. Garcia in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk
Goals
2
2
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
148
91
Gevaarlijke aanvallen
104
54
Corners
10
5
Wissels
3
3
LIVE AS Eupen - Beerschot-Wilrijk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. van Hyfte Beerschot-Wilrijk 0-1
42' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
45' Doelpunt AS Eupen Doelpunt F. Raspentino AS Eupen 1-1
49' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
83' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt A. Maes Beerschot-Wilrijk 1-2
92' Doelpunt AS Eupen Doelpunt L. Garcia AS Eupen 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen AS Eupen - Beerschot-Wilrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk

AS Eupen en Beerschot-Wilrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Europa League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Opstelling AS Eupen Opstelling Beerschot-Wilrijk Live AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Live AS Eupen - Beerschot-Wilrijk kijken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk kijken Live AS Eupen - Beerschot-Wilrijk stream AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Uitslag AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Statistieken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 AS Eupen - Beerschot-Wilrijk wedden AS Eupen - Beerschot-Wilrijk gokken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Unibet