Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lokeren (2-2) (4-3 na strafschoppen) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Woensdag 23 mei 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Zulte-Waregem het woensdag 23 mei 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lokeren (2-2) (4-3 na strafschoppen)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Zulte-Waregem en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Sebastien Delferiere geëindigd in een overwinning voor Zulte-Waregem. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Zulte-Waregem het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Bongonda in de 37e minuut, waardoor Zulte-Waregem met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 89 minuten was het J. Cevallos die Lokeren op een 0-1 voorsprong zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. de Fauw namens Zulte-Waregem in de 93e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 96e minuut was het Lokeren dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Marecek. Na 114 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Saponjic de 2-2 maakte namens Zulte-Waregem.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Zulte-Waregem, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Zulte-Waregem - Lokeren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. Marecek Lokeren
37' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor T. Bongonda Zulte-Waregem
43' Wissel Lokeren Wissel R. Soder voor M. Miric Lokeren
53' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. Marzo Lokeren
69' Wissel Lokeren Wissel Y. Lawal voor G. Hupperts Lokeren
71' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Bjordal voor O. Kaya Zulte-Waregem
78' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. K. Rassoul Lokeren
80' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
84' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor J. Michel Lokeren
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Cordaro voor N. De Pauw Zulte-Waregem
89' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos Lokeren 0-1
93' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. de Fauw Zulte-Waregem 1-1
96' Doelpunt Lokeren Doelpunt L. Marecek Lokeren 1-2
108' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor J. De Sart Zulte-Waregem
114' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt I. Saponjic met assist van A. Cordaro Zulte-Waregem 2-2
116' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Skulason Lokeren
1' Penalty gemist in shootout Lokeren Penalty gemist in shootout A. Skulason Lokeren
1' Penalty gescoord in shootout Zulte-Waregem Penalty gescoord in shootout T. Derijck Zulte-Waregem 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Lokeren Penalty gescoord in shootout J. K. Rassoul Lokeren 1-1
2' Penalty gemist in shootout Zulte-Waregem Penalty gemist in shootout D. de Fauw Zulte-Waregem
3' Penalty gemist in shootout Lokeren Penalty gemist in shootout L. Marecek Lokeren
3' Penalty gescoord in shootout Zulte-Waregem Penalty gescoord in shootout B. Hamalainen Zulte-Waregem 2-1
4' Penalty gescoord in shootout Lokeren Penalty gescoord in shootout R. Soder Lokeren 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Zulte-Waregem Penalty gescoord in shootout I. Saponjic Zulte-Waregem 3-2
5' Penalty gescoord in shootout Lokeren Penalty gescoord in shootout J. Cevallos Lokeren 3-3
5' Penalty gescoord in shootout Zulte-Waregem Penalty gescoord in shootout H. Harbaoui Zulte-Waregem 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Lokeren
Opstellingen Zulte-Waregem - Lokeren

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Lokeren

Zulte-Waregem en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en Lokeren elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.