Nabeschouwing Zulte-Waregem - OH Leuven (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zondag 1 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Zulte-Waregem het zondag 1 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - OH Leuven (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. H. Harbaoui maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zulte-Waregem vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. OH Leuven kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Gorius, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut moest OH Leuven verder met een man minder nadat S. Diedhiou een rode kaart had gekregen.

In de 69e minuut was het Zulte-Waregem dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. De Pauw. Na 87 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Kostovski de 2-2 maakte namens OH Leuven. Na 94 minuten was het H. Harbaoui van Zulte-Waregem de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Zulte-Waregem - OH Leuven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
15' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 1-0
35' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Gorius OH Leuven 1-1
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor B. Hamalainen Zulte-Waregem
58' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor S. Diedhiou OH Leuven
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Walsh Zulte-Waregem
69' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt N. De Pauw met assist van P. Olayinka Zulte-Waregem 2-1
77' Wissel OH Leuven Wissel J. Kostovski voor K. Persoons OH Leuven
78' Wissel OH Leuven Wissel D. Hubert voor J. Gorius OH Leuven
80' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
84' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor Y. Aguemon OH Leuven
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Coopman voor N. De Pauw Zulte-Waregem
87' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski OH Leuven 2-2
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor F. Jensen Zulte-Waregem
92' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor E. Moore OH Leuven
94' Penalty gemist Zulte-Waregem Penalty gemist H. Harbaoui Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - OH Leuven
Opstellingen Zulte-Waregem - OH Leuven

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - OH Leuven

Zulte-Waregem en OH Leuven spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Europa League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en OH Leuven elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.