Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (3-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt AS Eupen het zaterdag 4 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (3-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen AS Eupen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-2 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Y. Toyokawa, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. KV Oostende kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. De Sutter, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam AS Eupen vervolgens op 2-1. Het was Y. Toyokawa die vanaf 11 meter wist te scoren in de 65e minuut.

J. Vanlerberghe zette KV Oostende even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Wim Smet toegekende penalty wist te benutten. In de 78e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van AS Eupen speler Y. Msakni.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van AS Eupen.

LIVE AS Eupen - KV Oostende 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. De Sutter KV Oostende
30' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor B. Capon KV Oostende
32' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Toyokawa met assist van R. Mulumba AS Eupen 1-0
47' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. De Sutter met assist van F. Sakala KV Oostende 1-1
62' Wissel KV Oostende Wissel J. Vanlerberghe voor F. Marquet KV Oostende
65' Penalty AS Eupen Penalty Y. Toyokawa AS Eupen 2-1
68' Wissel AS Eupen Wissel Y. Msakni voor E. Ocansey AS Eupen
72' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor A. Nkaka KV Oostende
76' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
77' Penalty KV Oostende Penalty J. Vanlerberghe KV Oostende 2-2
78' Penalty AS Eupen Penalty Y. Msakni AS Eupen 3-2
91' Wissel AS Eupen Wissel K. Jocelyn voor M. Fall AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - KV Oostende
Opstellingen AS Eupen - KV Oostende
De opstellingen van AS Eupen en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.