Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (1-1) || UEFA Europa League Playoffs

Zaterdag 20 april 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs neemt AS Eupen het zaterdag 20 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (1-1)

In de UEFA Europa League Playoffs heeft de wedstrijd tussen AS Eupen en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door D. Kamada, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. AS Eupen kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Castro-Montes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 69e minuut moest Sint-Truiden verder met een man minder nadat Jorge Teixeira een rode kaart had gekregen. Het lukte AS Eupen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

AS Eupen kreeg een penalty toegewezen in de 70e minuut, die werd genomen door Luis García. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Sint-Truiden
Goals
1
1
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Aanvallen
49
55
Gevaarlijke aanvallen
35
29
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE AS Eupen - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Bushiri AS Eupen
44' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. De Sart Sint-Truiden
46' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Marreh AS Eupen
49' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van T. Sekine Sint-Truiden 0-1
54' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Castro-Montes AS Eupen 1-1
60' Wissel AS Eupen Wissel K. Jocelyn voor Y. Toyokawa AS Eupen
69' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor Jorge Teixeira Sint-Truiden
70' Penalty gemist AS Eupen Penalty gemist Luis García AS Eupen
71' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Boli voor M. Sylla Sint-Truiden
75' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. Sekine Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor T. Sekine Sint-Truiden
88' Wissel AS Eupen Wissel C. Keita voor E. Ocansey AS Eupen
92' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Mmaee voor J. Botaka Sint-Truiden
94' Wissel AS Eupen Wissel M. Laurent voor Luis García AS Eupen
Opstellingen AS Eupen - Sint-Truiden
De opstellingen van AS Eupen en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Claude Makélélé
Formatie 3-4-3
Coach Marc Brys
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
34 Wissel
1 Kenny Steppe K
20 Samy Mmaee A Nwambeben V
14 Alexandre De Bruyn M
23 Rai Vloet M
29 Elton Acolatse A
11 Yohan Boli A
18 Kosuke Kinoshita A
22 Wolke Janssens A
Voorbeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden

AS Eupen en Sint-Truiden spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Sint-Truiden elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Sint-Truiden 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 6e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
AS Eupen - Sint-Truiden Opstelling AS Eupen Opstelling Sint-Truiden Live AS Eupen - Sint-Truiden Live AS Eupen - Sint-Truiden kijken AS Eupen - Sint-Truiden kijken Live AS Eupen - Sint-Truiden stream AS Eupen - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden Uitslag AS Eupen - Sint-Truiden Statistieken AS Eupen - Sint-Truiden UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 AS Eupen - Sint-Truiden wedden AS Eupen - Sint-Truiden gokken AS Eupen - Sint-Truiden Unibet