Nabeschouwing AS Eupen - Westerlo (0-3) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt AS Eupen het woensdag 3 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Westerlo (0-3)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen AS Eupen en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 0-3 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. L. Van Eenoo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Westerlo vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Westerlo vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Biset op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Westerlo, waarmee C. Brüls zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesley Alen, waardoor Westerlo een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE AS Eupen - Westerlo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Westerlo Penalty L. Van Eenoo Westerlo 0-1
32' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. Biset met assist van K. Abrahams Westerlo 0-2
46' Wissel AS Eupen Wissel S. Gnaka voor D. Miličević AS Eupen
55' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Brüls Westerlo 0-3
56' Wissel AS Eupen Wissel I. Yagan voor E. Ocansey AS Eupen
68' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Xavi Molina AS Eupen
70' Wissel AS Eupen Wissel J. Amani voor Xavi Molina AS Eupen
71' Wissel Westerlo Wissel N. Rommens voor K. Abrahams Westerlo
79' Wissel Westerlo Wissel S. Buyl voor C. Brüls Westerlo
85' Wissel Westerlo Wissel G. De Schryver voor S. Petrov Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Westerlo
Opstellingen AS Eupen - Westerlo
De opstellingen van AS Eupen en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Westerlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AS Eupen - Westerlo

AS Eupen en Westerlo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Westerlo elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst AS Eupen 0
Winst Westerlo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 2e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 4e plaats.