Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo (2-1) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:00 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zaterdag 18 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo (2-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sint-Truiden en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. De Sart zette Westerlo op een 0-1 voorsprong in de 43e minuut van de wedstrijd. Sint-Truiden kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. De Sart, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 79e minuut was de ideale kans voor Sint-Truiden om te scoren. J. Botaka was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat W. Janssens namens Sint-Truiden in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Sint-Truiden een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Westerlo
Goals
2
1
Gele kaarten
1
2
Aanvallen
147
90
Gevaarlijke aanvallen
107
21
Corners
10
1
Wissels
3
3
LIVE Sint-Truiden - Westerlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor W. Endo Sint-Truiden
36' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Appiah Westerlo
40' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor G. De Schryver Westerlo
43' Eigen doelpunt Westerlo Eigen doelpunt A. De Sart Westerlo 0-1
60' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor Cristian Ceballos Sint-Truiden
62' Wissel Westerlo Wissel M. Biset voor K. Appiah Westerlo
65' Wissel Westerlo Wissel L. Van Eenoo voor S. Buyl Westerlo
71' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Kinoshita voor T. Sekine Sint-Truiden
73' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart met assist van W. Janssens Sint-Truiden 1-1
79' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist J. Botaka Sint-Truiden
81' Wissel Westerlo Wissel C. Brüls voor S. Petrov Westerlo
87' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor K. Steppe Sint-Truiden
88' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt W. Janssens met assist van J. Botaka Sint-Truiden 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Westerlo
Opstellingen Sint-Truiden - Westerlo
De opstellingen van Sint-Truiden en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Westerlo zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Marc Brys
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Lucas Pirard K
14 Alexandre De Bruyn M
23 Rai Vloet M
24 Mamadou Sylla Diallo A
29 Elton Acolatse A
22 Wolke Janssens A
18 Kosuke Kinoshita A
30 Nelson Balongo A
30 A
Formatie 3-4-3
Coach Bob Peeters
Wissels Westerlo
# Speler Pos.
17 Yannick Mols
26 Yannick Verbist K
30 Koen Van Langendonck K
2 Maxime Biset V
22 Christian Brüls M
7 Lukas Van Eenoo M
10 Ambroise Gboho M
22 A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Westerlo

Sint-Truiden en Westerlo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Westerlo in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 2e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Westerlo Opstelling Sint-Truiden Opstelling Westerlo Live Sint-Truiden - Westerlo Live Sint-Truiden - Westerlo kijken Sint-Truiden - Westerlo kijken Live Sint-Truiden - Westerlo stream Sint-Truiden - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo Uitslag Sint-Truiden - Westerlo Statistieken Sint-Truiden - Westerlo UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 Sint-Truiden - Westerlo wedden Sint-Truiden - Westerlo gokken Sint-Truiden - Westerlo Unibet