Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Union Saint-Gilloise het zaterdag 20 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Y. Niakaté, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kreeg via F. Selemani in de 58e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Nathan Verboomen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Union Saint-Gilloise via een goal van Y. Niakaté in de 64e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 80e minuut was het Zulte-Waregem dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van T. Bongonda. Na 94 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Bongonda de 2-2 maakte namens Zulte-Waregem.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Y. Niakaté met assist van P. Tau Union Saint-Gilloise 1-0
12' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Y. Niakaté Union Saint-Gilloise
20' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor F. Vega Union Saint-Gilloise
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Bongonda voor M. De Smet Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Idrissa Sylla voor C. Bedia Zulte-Waregem
53' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Stamenković voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
57' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
58' Penalty gemist Union Saint-Gilloise Penalty gemist F. Selemani Union Saint-Gilloise
64' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Y. Niakaté met assist van F. Selemani Union Saint-Gilloise 2-0
73' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor N. De Pauw Zulte-Waregem
78' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Bürki Zulte-Waregem
78' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Ferber voor A. Gérard Union Saint-Gilloise
80' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van M. Soisalo Zulte-Waregem 2-1
89' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Seck Zulte-Waregem
94' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van H. Bjørdal Zulte-Waregem 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Zulte-Waregem
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.