Nabeschouwing Armenië - Gibraltar (0-1) || UEFA Nations League 2018

Zaterdag 13 oktober 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Armenië het zaterdag 13 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Armenië - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Armenië - Gibraltar (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Armenië en Gibraltar is onder leiding van scheidsrechter Fedayi San geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gibraltar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. J. Chipolina maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gibraltar vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gibraltar uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Armenië - Gibraltar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Armenië - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Armenia Wissel M. Pizzelli voor G. Malakyan Armenia
49' Gele kaart Armenia Gele kaart voor H. Mkoyan Armenia
50' Penalty Gibraltar Penalty J. Chipolina Gibraltar 0-1
60' Wissel Armenia Wissel A. Sarkisov voor T. Barseghyan Armenia
67' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor K. Goldwin Gibraltar
69' Wissel Armenia Wissel S. Adamyan voor Y. Movsisyan Armenia
70' Wissel Gibraltar Wissel R. Styche voor J. Coombes Gibraltar
85' Wissel Gibraltar Wissel E. Britto voor A. Hernandez Gibraltar
86' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor A. Bardon Gibraltar
91' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor J. Chipolina Gibraltar
92' Gele kaart Armenia Gele kaart voor G. Ghazaryan Armenia
93' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor R. Styche Gibraltar
96' Wissel Gibraltar Wissel L. Annesley voor A. Pons Gibraltar
Video hoogtepunten en samenvatting Armenië - Gibraltar
Opstellingen Armenië - Gibraltar
De opstellingen van Armenië en Gibraltar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Armenië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gibraltar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.