Nabeschouwing Azerbeidzjan - Faeröer (2-0) || UEFA Nations League

Zaterdag 17 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Azerbeidzjan het zaterdag 17 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Azerbeidzjan - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Faeröer (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Azerbeidzjan en Faeröer is onder leiding van scheidsrechter Demetris Masias geëindigd in een 2-0 overwinning voor Azerbeidzjan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Nazarov, waarmee Azerbaijan met 1-0 de leiding nam. Azerbaijan vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mədətov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Azerbeidzjan.

Wedstrijdstatistieken Azerbeidzjan - Faeröer
Goals
2
0
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
1
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
163
87
Gevaarlijke aanvallen
105
38
Corners
17
1
Wissels
3
3
LIVE Azerbeidzjan - Faeröer 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor R. Dadaşov Azerbaijan
18' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt D. Nazarov Azerbaijan 1-0
28' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt M. Mədətov Azerbaijan 2-0
46' Wissel Faroe Islands Wissel K. í Bartalsstovu voor V. Davidsen Faroe Islands
46' Wissel Azerbaijan Wissel S. Ağayev voor K. Ağayev Azerbaijan
62' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor B. Olsen Faroe Islands
63' Wissel Faroe Islands Wissel J. Thomsen voor K. Olsen Faroe Islands
71' Wissel Azerbaijan Wissel R. Mammadov voor P. Paşayev Azerbaijan
73' Wissel Faroe Islands Wissel Andras Frederiksberg voor O. Færø Faroe Islands
78' Wissel Azerbaijan Wissel M. Abbasov voor R. Dadaşov Azerbaijan
84' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor S. Nattestad Faroe Islands
Opstellingen Azerbeidzjan - Faeröer
De opstellingen van Azerbeidzjan en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Azerbeidzjan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Azerbeidzjan - Faeröer

Azerbeidzjan en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Demetris Masias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Azerbeidzjan en Faeröer elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Azerbeidzjan 0
Winst Faeröer 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Azerbeidzjan op een 2e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Azerbeidzjan - Faeröer Opstelling Azerbeidzjan Opstelling Faeröer Live Azerbeidzjan - Faeröer Live Azerbeidzjan - Faeröer kijken Azerbeidzjan - Faeröer kijken Live Azerbeidzjan - Faeröer stream Azerbeidzjan - Faeröer Fox Sports Nabeschouwing Azerbeidzjan - Faeröer Uitslag Azerbeidzjan - Faeröer Statistieken Azerbeidzjan - Faeröer UEFA Nations League 2018 Azerbeidzjan - Faeröer wedden Azerbeidzjan - Faeröer gokken Azerbeidzjan - Faeröer Unibet