Nabeschouwing Azerbeidzjan - Malta (1-1) || UEFA Nations League 2018

Zondag 14 oktober 2018 - 18:00 uur



In de UEFA Nations League 2018 neemt Azerbeidzjan het zondag 14 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Malta. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Azerbeidzjan - Malta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Malta (1-1)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Azerbeidzjan en Malta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door R. Muscat, waarmee Malta met 0-1 de leiding nam. Azerbaijan kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Abdullayev, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Azerbeidzjan - Malta
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
23
9
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
149
94
Gevaarlijke aanvallen
84
24
Corners
13
0
Wissels
2
3
LIVE Azerbeidzjan - Malta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Malta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Malta Doelpunt R. Muscat met assist van J. Corbolan Malta 0-1
43' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Schembri Malta
46' Wissel Azerbaijan Wissel T. Xəlilzadə voor R. Mammadov Azerbaijan
48' Gele kaart Malta Gele kaart voor P. Fenech Malta
52' Gele kaart Malta Gele kaart voor S. Borg Malta
53' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt A. Abdullayev met assist van M. Mədətov Azerbaijan 1-1
58' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Agius Malta
70' Wissel Malta Wissel R. Briffa voor R. Muscat Malta
77' Wissel Azerbaijan Wissel C. İmamverdiyev voor M. Mədətov Azerbaijan
82' Wissel Malta Wissel J. Grech voor A. Effiong Malta
86' Wissel Malta Wissel J. Farrugia voor A. Schembri Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Azerbeidzjan - Malta
Opstellingen Azerbeidzjan - Malta
De opstellingen van Azerbeidzjan en Malta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Azerbeidzjan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Malta zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Basiselftal Malta
# Speler Pos.
1 Andrew Hogg K
4 Steve Borg V
5 Andrei Agius V
17 Ryan Camilleri V
3 Daniel Zerafa V
11 Rowen Muscat M
8 Paul Fenech M
15 M
9 Joseph Essien Mbong A
10 André Schembri A
19 Alfred Effiong A
Voorbeschouwing Azerbeidzjan - Malta

Azerbeidzjan en Malta spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Bebek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Azerbeidzjan en Malta in de UEFA Nations League vond plaats op 10 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Azerbeidzjan 0
Winst Malta 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Azerbeidzjan op een 2e positie staat, terwijl we Malta terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Azerbeidzjan - Malta Opstelling Azerbeidzjan Opstelling Malta Live Azerbeidzjan - Malta Live Azerbeidzjan - Malta kijken Azerbeidzjan - Malta kijken Live Azerbeidzjan - Malta stream Azerbeidzjan - Malta Fox Sports Nabeschouwing Azerbeidzjan - Malta Uitslag Azerbeidzjan - Malta Statistieken Azerbeidzjan - Malta UEFA Nations League 2018 Azerbeidzjan - Malta wedden Azerbeidzjan - Malta gokken Azerbeidzjan - Malta Unibet